Forum-seminarium 28.11: "Jag anställer bara personer med 500+ FB-vänner"

Under hösten har det i Forums Linked In-grupp pågått en livlig debatt om betydelsen av många Facebook-kontakter när man söker jobb. Bakgrunden är en artikel i Kauppalehti där Wille Wilenius sade att han anställer bara personer som har 500+ vänner på Facebook.

Med anledning av Linked In-debatten ordnar Forum en diskussionsträff kring ämnet onsdagen den 28 november klockan 15.30 – 17 i Helsingfors (Verandan i Luckans övre våning på Simonsgatan 8). På plats är Wille Wilenius själv, samt rekryteringsexperten Max Karsten från Mercuri Urval. Som diskussionsledare fungerar experten på sociala medier Reidar Wasenius.

Det finns plats för 40 deltagare. Priset för att delta är 25 euro. I priset ingår vin och delikata handgjorda vietnamesiska risrullar. Du får också 50 procent rabatt på parkering i köpcentret Forums parkeringsgrotta.

Klockan 17 är alla som vill fortsätta diskussionerna välkomna till Hub Helsinki på Annegatan 31-33. Där tar Hub Helsinkis vice ordförande Dick Lindertz emot och berättar om verksamheten.

Anmäl dig så här: skicka ett meddelande med ditt namn och telefonnummer till adressen anmalningar@forum.fi Nämn också om du vill utnyttja parkeringsförmånen och om du kommer med till Hub Helsinki. Sista anmälningsdagen är måndag 26.11 klockan 12.