Usel journalistik (28) Vart tog heta frågan vägen ?

Efter Socialdemokraternas krismöte i Göteborg igår om avsättningen av kommunalrådet Ann-Sofie ”Soffan” Hermansson toppade Rapport och Aktuellt händelsen. Det sades då att Hermansson föll på det dåliga valresultatet, bottenrekordet sedan demokratins införande, 20 procent, dessutom att hon var en dålig ledare. Men före mötet har Hermansson sagt att partiet ville tysta hennes engagemang mot hedersvåld och extremism. Detta nämndes inte ett ord om i någon av de två stora kvällssändningarna, inte heller i någon av TT:s två artiklar. Bortredigerat eller missar av reportrarna ?

Efter Socialdemokraternas krismöte i Göteborg igår om avsättningen av kommunalrådet Ann-Sofie ”Soffan” Hermansson toppade Rapport och Aktuellt händelsen. Det sades då att Hermansson föll på det dåliga valresultatet, bottenrekordet sedan demokratins införande, 20 procent, dessutom att hon var en dålig ledare.

Men före mötet har Hermansson sagt att partiet ville tysta hennes engagemang mot hedersvåld och extremism. Detta nämndes inte ett ord om i någon av de två stora kvällssändningarna, inte heller i någon av TT:s två artiklar. Bortredigerat eller missar av reportrarna ?