Välkomna småländska vänner !

24 september hos Aktiespararna i Tranås: Därför misstror jag prognoser Kvällen inleds med att Henric Borgström, börskrönikör, som torde vara känd av alla i Småland, för sina givande artiklar. Vad passar bättre än att sedan få lära sig något nytt! Crownlending med SBP Nordic. Byggprojekt över hela Europa kan du bli en del av! Henrick Borgström, som en gång i tiden skapade Ekonominyheterna i radions P1, far förbi Tranås denna kväll. Han är på väg mot Skåne och en större intervju med skaparen aav Mellby Gård AB, Rune Andersson, och har lovat att mellan två tåg stanna till i Tranås. Under kvällen kommer han att berätta om verkliga höjdpunkter och dito bottennapp på Stockholmsbörsen under senare tid – hans erfarenhter har gett honom uppslaget till sin rubrik! Mattias Ivermark, Transaktionsansvarig, på SBP Nordic kommer och berättar om möjligheterna att till idag mycket fin ränta, 10-15%, vara med i olika byggprojekt där säkerheten är just byggnaderna. Det är mindre objekt i bra lägen som söker kapital, ofta mellan 10.000-30.000 kronor av varje sparare, för att komma igång. I en tid då bankräntan är obefintlig och börsen svängig kan det vara en idé att sprida sitt sparande på lite olika vägar – detta kan vara ett sätt. Anmäl dig senast söndag den 22:e september! Välkomna!

24 september hos Aktiespararna i Tranås:
Därför misstror jag prognoser

Kvällen inleds med att Henric Borgström, börskrönikör, som torde vara känd av alla i Småland, för sina givande artiklar. Vad passar bättre än att sedan få lära sig något nytt! Crownlending med SBP Nordic. Byggprojekt över hela Europa kan du bli en del av!

Henrick Borgström, som en gång i tiden skapade Ekonominyheterna i radions P1, far förbi Tranås denna kväll. Han är på väg mot Skåne och en större intervju med skaparen aav Mellby Gård AB, Rune Andersson, och har lovat att mellan två tåg stanna till i Tranås.

Under kvällen kommer han att berätta om verkliga höjdpunkter och dito bottennapp på Stockholmsbörsen under senare tid – hans erfarenhter har gett honom uppslaget till sin rubrik!

Mattias Ivermark, Transaktionsansvarig, på SBP Nordic kommer och berättar om möjligheterna att till idag mycket fin ränta, 10-15%, vara med i olika byggprojekt där säkerheten är just byggnaderna. Det är mindre objekt i bra lägen som söker kapital, ofta mellan 10.000-30.000 kronor av varje sparare, för att komma igång.

I en tid då bankräntan är obefintlig och börsen svängig kan det vara en idé att sprida sitt sparande på lite olika vägar – detta kan vara ett sätt.

Anmäl dig senast söndag den 22:e september!

Välkomna!