Nya sätt att arbeta - cocktailseminarium

Äventyraren Pata Degerman är en av inledarna på Forums seminarium om nya arbetssätt den 10 april på Kontoret i Helsingfors.

Äventyraren Pata Degerman är en av inledarna på Forums seminarium om nya arbetssätt den 10 april på Kontoret i Helsingfors.

Ny teknologi ger nya möjligheter, kontor bygger inte enbart på det fysiska utrymmet. Men hur fungerar det i verkligheten? Kan man välja hur och när man arbetar? Häng med på ett ledigt diskussionstillfälle med champagne och tilltugg på Kontoret i centrala Helsingfors!

Seminariet startar med cocktail kl. 16.00 torsdagen den 10 april och avslutas kl. 19.00. Adressen är Kontoret, Kampgränden 2 (i Elhuset invid Kampens metrostation). Det kostar ingenting att delta, men endast de 30 som först anmäler sig ryms med.

 

OBS: Seminariet är fullbokat, och därtill har vi cirka 10 deltagare på väntelistan!

 

Inledare:
Pata Degerman: en riktig äventyrare som lever ett mobilt arbetsliv – både på hemmaplan och ute i världen.
Kenneth Söderholm (HR-chef vid Fazer): belyser de utmaningar som ställs på ledarskapet genom förändrade arbetssätt och nya behov.
Suvi Nenonen (Aalto Universitetet) och Ramona Lindberg (Kontoret): presenterar 6T, en ny metod att planera och skapa arbetsmiljöer med användaren i fokus.

Konferencier: Finlands mest kända röst Reidar Wasenius leder talet.