Usel journalistik (29) Ekot på väg bli pratshow

Inte uselt ännu, men Morgonekot är på väg att bli det, alltför slafsigt med meningslöst pladder mellan inslagen. Misstag sker naturligtvis då och då, inte konstigt när det är bråttom, som i morse när fel inslag sändes ut, avbröts och togs om senare. Programledaren räknade som vanligt upp en rad medarbetare inklusive huvudteknikern, som om lyssnarna vore intresserade av vem som bär hundhuvudet. Alltför ofta avbryts intressanta intervjuer för att vi ska få veta vem som är sändningskoordinator och har andra administrativa befattningar, trots att ingen av dem hörts i programmet. Jag har i många år sagt att det är bara deras släkt och närmsta kompisar som är intresserade av att Ekot bedriver personalpolitik via etern. Synd på ett i övrigt mycket proffsigt program. (För övrigt är jag förbannad på att någon multijätte i cybervärlden ibland lägger in annonser mellan blogginläggen, jag är inte tillfrågad och vill inte ha dem.)

Inte uselt ännu, men Morgonekot är på väg att bli det, alltför slafsigt med meningslöst pladder mellan inslagen.

Misstag sker naturligtvis då och då, inte konstigt när det är bråttom, som i morse när fel inslag sändes ut, avbröts och togs om senare. Programledaren räknade som vanligt upp en rad medarbetare inklusive huvudteknikern, som om lyssnarna vore intresserade av vem som bär hundhuvudet.

Alltför ofta avbryts intressanta intervjuer för att vi ska få veta vem som är sändningskoordinator och har andra administrativa befattningar, trots att ingen av dem hörts i programmet.

Jag har i många år sagt att det är bara deras släkt och närmsta kompisar som är intresserade av att Ekot bedriver personalpolitik via etern. Synd på ett i övrigt mycket proffsigt program.

(För övrigt är jag förbannad på att någon multijätte i cybervärlden ibland lägger in annonser mellan blogginläggen, jag är inte tillfrågad och vill inte ha dem.)